top of page

Blije vakantiebaby's en -baasjes 

IMG_20180722_182659 (1).jpg
IMG_20180722_095337.jpg
Weazl en Blacky 

Linda :

"Ik ken niemand met een grotere passie voor dieren."

Martine is al meer dan 5 jaar onze poesiesit. Twee keer per jaar zorgt zij voor onze katers Weazl en Blacky.  Ze zijn al wat ouder, maar nog altijd actief.  Als Martine voor hen zorgt,  geeft ze hen niet alleen water en eten, maar ook héél veel liefde en aandacht. Zoveel als haar grote hart kan geven! Ik ken niemand met een grotere passie voor dieren dan Martine.

Daarbij zorgt ze ook voor ons huis, op een respectvolle manier.

We houden allemaal van VakantieMama !

IMG_20171226_163939 (1).jpg
Jabba 

Veerle en Bruno :

"Onze kat mist haar als  we weer thuis zijn"

Gandalf
IMG_20210718_095719.jpg

Martine heeft niet alleen een groot hart voor katten - en voor dieren in het algemeen -  ze weet ook veel over hen. Dat maakt van haar de perfecte petsitter.  Het is voor haar een erezaak om goed voor dieren te zorgen.  Met leuke berichtjes houdt ze ons voortdurend op de hoogte van de dagelijkse avonturen van onze kat. Grappig én geruststellend! En ons katje geniet minstens even hard van onze vakantie als wij. 

Martine is uniek als petsitter. Bij haar is je kat in de juiste, liefdevolle en verzorgende handen. We kunnen haar alleen maar aanbevelen!  En we zijn er zeker van dat onze kat haar mist als wij terug thuis zijn.

Tommy en Trini 
IMG_20190825_174839.jpg

Monika and Sean :

"Martine by far was the best cat sitter we ever had"

Martine by far was the best cat sitter we ever had, and we had quite few by now. We were in communication ahead of time and from the first conversation, I felt very comfortable about engaging Martine and assured of her passion for animals and especially cats. We had an early flight so Martine arrived the evening before and we all had an easy chat about flat’s and cat’s essentials and even obtained a lovely gift from Martine. While we were away, we have received lovely updates about the furries with many photos. Upon our return, everything was tip top and more. We had heartwarming welcome home notes awaiting us, fresh flowers, bottle of prosecco, washed bedding and remade bed, immaculate flat and very happy furries! We were very spoilt and fortunate to have found Martine and really hope we can invite her back as she is the most kind, loving and reliable cat sitter we ever had. The bar has been raised very high and Tommy and Trini are surely missing their step mum :)

Miyu en Blue

Lynn en Bart :

 

"De ervaring met VakantieMama Martine heeft al onze verwachtingen overtroffen.

Onze katjes Miyu en Blue kunnen niet wachten tot je nog een keertje komt! "

Als poezenmama van onze twee lieve katertjes Miyu en Blue heb ik letterlijk wakker gelegen toen we een oplossing moesten vinden voor onze vakantie. Het was de eerste keer dat ze met hun tweetjes achter zouden blijven en als twee kittens geboren in volle coronatijd waren ze het ook nog eens gewend om ons altijd in de buurt te hebben… Voor ons was het daarom heel belangrijk dat ze ook tijdens onze afwezigheid in hun vertrouwde omgeving omringd zouden worden met de beste zorgen en zo min mogelijk stress zouden ervaren. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik via een online Happy Cats sessie van Felinova bij jou terecht ben gekomen. Reeds vanaf de eerste contacten hadden wij een heel goed gevoel en dat is daarna alleen maar bevestigd geworden. Ook de katjes waren het hierover unaniem eens. Weg waren al onze zorgen en voor het eerst konden we echt uitkijken naar onze vakantie.

Tijdens onze reis werden onze katjes verwend door een superlieve VakantieMama die hen overladen heeft met liefde en aandacht. Het is duidelijk voelbaar hoeveel ervaring je hebt met het zorgen voor katten. En zo fijn om te zien hoe je je net als ons in allerlei houdingen wringt en op de grond gaat liggen om met ze te spelen J We werden ook uitgebreid op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van onze katertjes. Wat zij allemaal uitspookten werd op de lens vastgelegd en gedeeld, wat zo leuk was om te volgen! Zo waren ze toch ook een beetje bij ons… Miyu en Blue genoten duidelijk met volle teugen en weken ook niet af van hun gebruikelijke ritueeltjes. Het feit dat ze zowel overdag als ‘s nachts dicht bij jou in de buurt kwamen liggen is het ultieme bewijs dat ze zich ontspannen en veilig hebben gevoeld. Ook de verliefde blikken van onze katjes op de foto’s spreken boekdelen: “You know you’ve done something right if you’ve been loved by a cat!” J  

Je bent werkelijk “The second best after mama” (en eigenlijk verdien je mee de eerste plaats).

 

Bij thuiskomst waren Miyu en Blue blij om ons te zien en kwamen ze meteen kopjes en knuffeltjes geven. Het is duidelijk dat ze erg genoten hebben van hun tijd met hun VakantieMama want ze waren superontspannen en spinden erop los. Niet alleen Miyu en Blue zijn in de watten gelegd, maar wij ook! We kwamen thuis in een kraaknet huis met allerlei mooie foto’s en lieve verrassingen. Zo hartverwarmend!  

 

Deze ervaring heeft al onze verwachtingen overtroffen en wij zijn uit de grond van ons hart dankbaar jou te hebben ontmoet. Onze katjes en wijzelf hopen dan ook heel erg dat jij je net zo goed en welkom hebt gevoeld… Miyu en Blue kunnen niet wachten tot je nog een keertje komt!  J 

nog toe te voegen :

Zobie

Felix en Merlino

Mia

Zak Beauty Baby en Xena Zappa en zorra

Minette

Mimi

Tom 

....

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page